Βέλο ή πέπλο.. όποιο και αν προτιμάς απλά τόλμησέ το!

Πέπλο ή βέλο; Μακρύ ή κοντό, να κρύβει ολόκληρο το πρόσωπο ή το μίσο, από τούλι ή δαντέλα, και η λίστα συνεχίζεται. Υπάρχουν διάφορα σχέδια και υλικά κάτι που κάνει την επιλογή σου ακόμα πιο εύκολη. Η μόδα του πέπλου στις νύφες έχει επιστρέψει και χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί είναι τόσο όμορφα, τόσο θηλυκά και απίστευτα ρομαντικά, κάτι που όλες ζητάμε για την ημέρα του γάμου μας.

Tips για την επιλογή του τέλειου πέπλου:

  • Όταν δοκιμάσεις νυφικό σου με το αντίστοιχο πέπλο του, φρόντισε να δεις τον εαυτό σου από όλες τις οπτικές γωνίες, και όχι μόνο από μπροστά. Θυμήσου ότι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου την περισσότερη ώρα η πλάτη σου είναι στραμμένη στους καλεσμένους και θέλεις η εμφάνιση σου να είναι εξίσου άψογη. Για αυτό το λόγο η πλάτη του νυφικού σου, η ουρά και το πέπλο σου θα πρέπει να ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους. Επέλεξε ένα πέπλο αραχνοϋφαντο το οποίο θα επιτρέπει να φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες του νυφικού σου.
  • Πρώτα διάλεξε εκείνο το λευκό φορεματάκι που σου έκλεψε την καρδιά και στη συνέχεια καταλήγεις στο πέπλο που του ταιριάζει. Το πιο σημαντικό να νιώθεις όμορφα στο νυφικό σου!
  • Να θυμάσαι πάντα το ύφος της τελετής που επέλεξες! Το στυλ του νυφικού καθώς επίσης και η δεξίωση που θα ακολουθήσει θα πρέπει να δένουν αρμονικά μεταξύ τους και φυσικά το σχέδιο του πέπλου που θα επιλέξεις είναι μέρος όλη της τελετής. Για παράδειγμα, ένα πέπλο πιο κοντό θα ταίριαζε περισσότερο σε ένα νησιώτικο γάμο ενώ αντίθετα τα μακριά δραματικά πέπλα τα επιλέγουν περισσότερο σε γάμους χειμωνιάτικους.

Το πέπλο επέστρεψε και η εμφάνιση του σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου.. και όχι μόνο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *