Συμβουλές από νύφες για το πρωινό του γάμου τους

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός γάμου είναι μια χρονοβόρα διαδικασία για την νύφη, σκέφτονται και την παραμικρή λεπτομέρεια ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια και ξεχνούν για το τι θα κάνουν το πρωινό του γάμου τους. Μπορεί να το κάνεις ξεχωριστό! Ζητήσαμε συμβουλές από νύφες που πέρασαν όλη αυτή την διαδικασία και σου τα παραθέτουμε παρακάτω.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να έχει μια νύφη το πρωινό του γάμου της?

Σαμπάνια, πολλά σνακ (είναι μια κουραστική μέρα), φορτιστή κινητού και μία καλή λίστα με τραγούδια στο κινητό σου (Χριστίνα, παντρεμένη από τον Ιούλιο του 2018).

Διασκεδαστική μουσική! Χρειαζόμουν διασκεδαστική μουσική όλο το πρωί για να έχω καλή ψυχολογία. Έγραψα ένα σημείωμα στον άντρα μου με όλα τα συναισθήματα που ένιωθα για εκείνον το οποίο μου πήρε 15 λεπτά. Ήταν ωραίο συναίσθημα να βγαίνω από την τρέλα της προετοιμασίας του γάμου για λίγα λεπτά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την ηρεμία που ένιωσα εκείνη την στιγμή  (Ντίνα, παντρεμένη από τον Οκτώβριο του 2017).

Πάρε ένα καλό πρωινό γιατί όλη μέρα θα είσαι τόσο απασχολημένη και θα δεις ότι θα είναι καλή απόφαση αργότερα. Την ώρα που θα ετοιμάζεσαι να είναι οι κοντινοί άνθρωποι σας εκείνη την ξεχωριστή στιγμή (Μαρία, παντρεμένη από τον Αύγουστο του 2017).

Να έχεις αρκετό χρόνο για την οικογένεια σου, η μέρα του γάμου ο χρόνος κινείται γρήγορα γι ‘αυτό φροντίσαμε να προγραμματίσουμε εγκαίρως με τη μαμά και τον μπαμπά μου ξεχωριστό χρόνο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αντίδραση του μπαμπά μου όταν με είδε για πρώτη φορά με το νυφικό μου! (Σμαράγδα, παντρεμένη από τον Σεπτέμβριο του 2018).

Τι συμβουλή θα δώσεις σε μια άλλη νύφη που σχεδιάζει το δικό της πρωινό του γάμου;

Οργανώστε ότι μπορείτε από το προηγούμενο βράδυ όπως δώρα, αξεσουάρ μαλλιών, κοσμήματα, σνακς, ποτά, δεν θέλεις να περιπλανιέσαι άσκοπα το πρωί. Από την προηγούμενη βδομάδα φυσικά δώσε ρόλους και σαφής οδηγίες σε όλη την οικογένεια. Κάνε ότι μπορείς για να δημιουργήσεις ένα χαλαρό περιβάλλον το πρωινό του γάμου σου. Φάγαμε όλοι μαζί το πρωινό μας, ήπιαμε τα κοκτέιλ μας, χορέψαμε και ήταν μια υπέροχη μέρα (Μάγδα, παντρεμένη από τον Αύγουστο του 2017).

Φτιάξτε ένα χρονοδιάγραμμα για να ξέρετε που πρέπει να βρίσκεται ο καθένας την συγκεκριμένη ώρα. Θα αποφευχθούν πολλά λάθη από κακή συνεννόηση αν φτιάξεις ένα χρονοδιάγραμμα και το αναρτήσεις στο σπίτι σου για να το βλέπει και η οικογένεια σου (Ντίνα, παντρεμένη από τον Οκτώβρη του 2018).

Μην μείνεις μέχρι αργά το βράδυ πριν από τον γάμο σου. Μου κανόνισαν οι φίλες μου το bachelorette μια μέρα πριν το γάμο και δεν ήταν τελικά τόσο καλή ιδέα. Αυτό θα σε κάνει να είσαι κουρασμένη την ημέρα του γάμου σου και δεν θα χαρείς αυτή την ξεχωριστή μέρα όπως αν ήσουν ξεκούραστη. Επίσης, είναι σημαντικό να αφήσεις το αλκοόλ το βράδυ πριν το γάμο ή έστω να μείνεις στο ένα ή δύο ποτά (Σμαράγδα, παντρεμένη από τον Σεπτέμβριο του 2018).

Θα σου πρότεινα να αφήσεις κάτω το τηλέφωνο σου και να απολαύσεις την ημέρα που θα παντρευτείς την αγάπη της ζωής σου. Έχετε όσους αγαπάτε κάτω από μια στέγη που μπορεί να μην ξανασυμβεί στη ζωή σας. Μην ιδρώνετε για τα μικρά πράγματα και απολαύστε τη στιγμή (Ντίνα, παντρεμένη από τον Οκτώβριο του 2017).

Τι προτείνουμε εμείς:

Πιες πρώτα ένα καφέ Εξασφαλίζοντας λίγο χρόνο για να πιεις ένα καφέ και να φας ένα καλό πρωινό είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθείς καλύτερα την υπόλοιπη ημέρα, η οποία θα είναι μεγάλη.

Να είσαι εντός χρόνου Να έχεις προγραμματίσει σωστά το ραντεβού για μακιγιάζ και το ραντεβού για τα μαλλιά σου. Φτιάξε ένα χρονοδιάγραμμα τουλάχιστον μια βδομάδα πριν τον γάμο σου και συζήτησε το με την οικογένεια σου και τις κοντινές σου φίλες για να αποφύγεις ερωτήσεις  και σύγχυση.

Σωστή προετοιμασία από το βράδυ Να έχεις το νυφικό σου κρεμασμένο για να μην τσαλακωθεί, τα αξεσουάρ σου όλα στον χώρο που θα ετοιμαστείς για να μην τρέχεις από την στιγμή που θα ξυπνήσεις.

Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου Φρόντισε να έχεις χρόνο το πρωινό του γάμου σου για να απολαύσεις εκείνες τις στιγμές που σημαίνουν περισσότερο σε βάθος χρόνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *